Serpihan-Serpihan Cinta

...
SERPIHAN CINTA

Sabtu, 5 Jun 2010

~ First Post- ~





Wah~~ akhirnya habis jugak cerita "Maaf". Dah xpayah nak pk lagi. Hehe~~
Actually, takde ler pk sangat pun. Cerita ni dah lama siap dah. Kalau perhatikan dalam cite nih ade tarikh- tarikh between 2007-2008. Memang time nie nerx yang siapakan citer nih.
Dah ending dah hohohoho~

Watak~ Dalam cerita nih,nama Chax nerz amik skit dari citer 'Chap' hehe. Tapi kali nie Chax digambarkan sebagai lelaki biasa yang agakler kacaknya, doktor sakit jiwa. Or senang-senang physcologist. (nerx memang ade dupdapdupdap ngan doktor type nih hehe).

Watak Chax, nerz tak describe sangat physicalnya). Terpulang pada kowang nak describe camner. Tapi yang pasti, Chax SANGAT-SANGAT CINTAKAN Fiesta. He just felt in love to someone dat shouldn't be love ha~~~

Nerx lebih suka describe secara physical watak Fiesta. Fiesta nerx gmbarkan sebagai gadis yang terlalu ayu, cantik, dengan rambut yang panjang, kulit yang putih salji, bibir yang merah, lebih tepat cam bidadari la.PERFECT.


MAAF ni adelah salah satu koleksi cerita pendek nerx. Nerx gelarkan koleksi 'LOVE IS HURT'. Dari tajuk koleksi pun pepaham ler erk what is all about. Ada beberapa lagi cerita in dis koleksi coming soon nerx post kan hehe..~~

Cabaran~~ Citer ni paling complicated nak dibuat coz cite nih terpaksa ulang alik dari past n present. Memang confius. Nerx bace sendiri pun sangat2 .

Opss… ilham citer nih nerz dapat dari below song (soundtrack bleach hoho) . Stiap kali nerx nak rase feelin cmne Fista feel, nerx dengar lagu nih ler, ~~~ dengar2 ler erk…~~~ ( it really stressful). Some people say it haunting ya~ Haha~~ so this is the ending song for " Maaf"... ~ja matane~


video


' " If there's a book you really want to read, but it hasn't been written yet, then you must write it " ~Toni Morrison'