Serpihan-Serpihan Cinta

...
SERPIHAN CINTA

Ahad, 1 Ogos 2010

~Second Post~

Habis juga cerita epilog cinta.lalalala..... sambil berlari-lari gumbira 

Fuihh... takde ape sangat nak story pasal citer kali. Cuma ia koleksi salah satu dari 'LOVE IS HURT' yang sebelum nih dah btau. Hmm.. ape nak story erk??

Idea datang Sebenarnya dah terpk nak wat cerita tentang 'feelin'
(feelin ke? :P)
bile seseorang tu berpisah or dalam keadaan hubungan yang hampir nak broken. Then,dapat idea nak  fokus pada satu individu jer cam monolog ler gitu... sebab usually in satu relationship yang hampir nak 'broken' nih, selalunya disebabkan satu pihak tak understand satu pihak yang lain n vice versa. Owang kate takde persefahaman la..(cam ade pengalaman jer huhuhu). 

Tapi sebab nak laen skit, fokus utama pada watak Syaza. 'ore yang bace' dibawa mendalami perasaan Syaza dalam hubungannya dengan kekasihnya. Sepanjang cerita, nexx-novel hanya mencerita dari satu side bertujuan 'ore yang bace' akan rase apa yang Syaza rasa hingga ase nak break jer ngan mamat tuh... nak jerit kuat-kuat.. nak break!! nak break!! nak break!! ( err.. adeke saye jer ase begitu?)

sila abaikan synopsis statement (selepas gambar arnab di atas, kerana ia agak terpoyo tuh, cam ala-ala glamer jer huhuhuhu...

Pape pun enjoy n see the ending.. 

Epilog :kata-kata penutup pada akhir persembahan lisan/drama
Epilog+cinta= kata-kata penutup cinta.. 

Cam ade kaitan ker.. hehehe 

"Kenapa syik tulis ending sedey jer ???" 
Uish... jangan belasah saya dengan bricks seperti dibwh..


Baek...
one eppy ending coming thru..
tunggu erk.. 

' " If there's a book you really want to read, but it hasn't been written yet, then you must write it " ~Toni Morrison'